Hvor skal man bo i Rom?

Rom er en smuk, historisk by, der har noget for enhver smag. Men med så mange forskellige kvarterer og områder kan det være svært at beslutte, hvor man skal bo under sit besøg. Dette blogindlæg vil give dig en kort oversigt over nogle af de mest populære områder, så du kan træffe din beslutning.

Det historiske centrum – Bo tæt på Piazza Navona, Pantheon eller Campo de Fiori

Piazza Navona er en af de smukkeste pladser i Rom og er hjemsted for det antikke Pantheon. Campo de Fiori er et livligt torv med et dagligt marked, hvor der sælges frisk frugt, grøntsager, ost og meget mere. Begge disse områder ligger i gåafstand fra nogle af de mest berømte historiske steder i Rom, såsom Colosseum og Forum Romanum.

Colosseum-området

Forum Romanum (det centrale torv i det antikke Rom), Palatinerhøjen og mange tidlige kristne kirker i området omkring Colosseum er ikke overraskende populært blandt turister takket være nærheden til nogle af Roms mest berømte seværdigheder. Det kan dog være ret overfyldt, så hvis du er på udkig efter en mere afslappet atmosfære, er dette måske ikke det rette område for dig.

Trastevere

Trastevere ligger lige på den anden side af Tiberen, overfor Campo de Fiori, men stadig kun få minutter fra det gamle Rom
Trastevere er et dejligt kvarter med en mere afslappet og lokal stemning end nogle af de andre områder i Rom. Der er også gode forbindelser, så du kan stadig nemt komme rundt til alle seværdighederne uden at bruge timer på offentlig transport.

Hvor skal man ikke bo?

MONTI ESQUILINE – det er meget turistet, og du kan nemt blive snydt.

Monti Esquiline er et af Roms mest populære turistområder, men det kan også være et af de dyreste steder at bo.

Du finder masser af souvenirbutikker og restauranter, der er rettet mod turister, men du risikerer også at få for meget betalt eller blive snydt, hvis du ikke er forsigtig

Vores anbefaling til at hvor du skal bo i Rom

Når du skal beslutte, hvor du skal bo i Rom, er der mange faktorer at tage hensyn til, f.eks. budget, beliggenhed og atmosfære. Vi er selv meget begejstret for Trastevere, men det er ikke ensbetydende med at at alle er eninge. Vi håber, at dette blogindlæg har givet dig en bedre idé om nogle af de forskellige kvarterer og områder i Rom, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvor du skal bo under dit besøg.